Welkom in Japanese Gardens of Venice

5870 Forsythia Rd, Venice/Fl

(Rent our mobile home in this beautiful park)

Informatie over het park

Japanese Gardens is een park voor 55plussers en ligt ten zuiden van de plaats Venice in een mooie en rustige omgeving, anderhalve mijl (10 fietsminuten) van het strand van  Manasota Beach.  Dit is  een openbaar strand met voldoende parkeerplaatsen, toiletten, douches en een strandwachthuisje. Het is een mooi en rustig strand aan de warme Golf van Mexico.

De luchthavens van Tampa en Ft Myers zijn beide binnen 2 uur te bereiken.  Op een uur rijden ligt het vliegveld van Sarasota.

Ons park werd in 1981 opgericht  en is nu volledig in handen van de 414 bewoners. Het park bestaat uit een zestig hectare omheind complex. De verlichte straten zijn allemaal geplaveid met trottoirs en beplant met volwassen palmbomen. Het clubhuis bevat twee grote keukens, dansvloer, podia, professionele bingo,  grote tv, en aangevuld met een bibliotheek/videotheek, biljartzaal en tafeltennis.

Bij de entree bevindt zich een grote vijver met fontein (en soms een alligator). Bij de ingang is ook het verwarmde zwembad  waar vaak aan het einde van de dag de beste suggesties v.w.b. eetgelegenheden  besproken worden. Vlakbij het zwembad zijn een flink aantal waslijnen waar de was, meestal lekker snel, buiten kan drogen.

Alle nutsvoorzieningen zijn ondergronds: elektriciteit, telefoon, TV-kabel, riolering en watervoorziening.  De maandelijkse nieuwsbrief,  genaamd de “Socialite”, wordt verspreid   onder alle bewoners en gasten.

Ons huisje heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één met bad) en een volledig uitgeruste keuken voorzien van een fornuis (met oven), magnetron, afwasmachine, koelkast met apart diepvriesgedeelte en verschillende huishoudelijke apparatuur (zie inventarislijst). Het woonoppervlak is ruim 82 m².

Er is  een door gaas omgeven inpandig terras (ruim 20 m²), zodat u ’s avonds buiten kan zitten zonder last te hebben van de muggen. Verder is er nog een schuurtje  waarin 2 fietsen staan alsmede de wasmachine en de droger.  Buiten staat nog een flinke barbeque tot uw beschikking.

In de nabije omgeving (ong. 10 autominuten) vindt u verschillende winkels zoals een Walmart Superstore,  Publix  supermarkt,  TargetBealls(kleding), Homedepot(DHZ), Walgreens(drogist) etc. Verder zijn er verschillende eetgelegenheden  in de buurt zoals Applebee’sBurger KingChili’s etc. Op Manasota Key zijn ook verschillende leuke restaurantjes zoals o.a.  the White Elephant. In Venice is een goede Mexicaan t.w. Mi Pueblo  en  the Bonefish Grill.

p.s. een aantal links werkt niet omdat de eigenaar ervan geen toegang verleent aan gebruikers buiten de US.

Plattegrond van ons Beachhouse.

Share on print
Print deze pagina
Share on print
Print deze pagina

2020 - www.huisjetehuurinflorida.nl