Welkom in Japanese Gardens of Venice

5870 Forsythia Rd, Venice/Fl

(Rent our mobile home in this beautiful park)

Huurinfo

Voor wat betreft de verhuur van ons beachhouse dienen wij ons te houden aan een aantal spelregels zoals is besloten door de Board of Directors en is beschreven in het Parkregelement.

Ons beachhouse is het hele jaar door te huur voor maximaal 2 personen waarvan één persoon minimaal 55 jaar dient te zijn en de ander minimaal 45 jaar. Per huurperiode van één maand is het toegestaan om maximaal 7 nachten maximaal 2 gasten te laten “overblijven”. Bij 2 maanden is dat 14 nachten enz. Het park is er alles aan gelegen om haar goede naam in ere te houden en zal, indien zij zulks nodig acht, informeren naar een bewijs van goed gedrag. Eén en ander is ook na te lezen op bijgaand formulier. Het park is door ons aangewezen als uitvoerend orgaan m.b.t. de verhuur van ons huis gelegen aan 5870 Forsythia Rd te Venice Fl34293. Wij, als eigenaren van genoemd object, bemiddelen tussen potentiële Nederlandse huurders en het park Japanese Gardens.

De huurprijzen per maand voor 2020/2021 bedragen: Januari t/m Maart $ 2,600 – April t/m December $ 2,100 (excl. 12% kosten)

Ik heb een proefberekeningsformulier gemaakt waarop u globaal kunt zien wat de huur zal gaan bedragen omgerekend in euro’s. U kunt rekenen met de actuele dollarkoers. Wilt u een totaal plaatje dan kunt u tevens de ticketkosten en de autohuur invullen.

U kunt via de website van Japanese Gardens boeken. 

Share on print
Print deze pagina

2020 - www.huisjetehuurinflorida.nl